Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g70g253kcal10.2g49.1g1.6g0.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g88g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Kurkku,tuore 100g105g10kcal0.6g1.5g0.1g0g
Persilja 21g5.8kcal0.3g0.2g0g1.7g
Rucola, lautaselinen n. 30g11g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g10g12kcal0.2g0.6g0.9g0.1g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g53g147kcal10g0g12.1g0.5g
Sitruunamehu, laimentamaton7g1.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana728g897kcal43.8g110g30g8.8g
Valittu annoskoko364g448kcal21.9g55g15g4.4g
Annoskoko puolitettuna182g224kcal11g27.5g7.5g2.2g
Arvot/100g100g123kcal6g15.1g4.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430352