Kesänmansikkakakku

Mukillinen jokaista :
munia
vehnäjauhoja
sokeria

sekoita munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää vehnäjauhot lopuksi ja sekoita kevyesti.

Uuni n. 225 n. 15-20min

Vatkaa vispikerma ja halutessa voit maustaa sokerilla.

Tee puolet vadelmista/mansikoista soseeksi ja kostuta sillä kakku.

Päälle kerma ja koristeeksi loput marjat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 79g113kcal9.9g0.2g8.1g0g
Sokeri 55g223kcal0g54.9g0g0g
Vehnäjauho, Pouta Luomu30g109kcal3.6g21.4g0.6g0g
Vadelma 141g58kcal1.4g5.8g1.1g5.2g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl56g203kcal1.1g1.5g21.4g0g
Sokeri 3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana729g1437kcal32g174.4g62.4g10.4g
Valittu annoskoko364g718kcal16g87.2g31.2g5.2g
Annoskoko puolitettuna182g359kcal8g43.6g15.6g2.6g
Arvot/100g100g197kcal4.4g23.9g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186846