Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g112g247kcal12.4g10.1g18g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g141g49kcal2.2g9.7g0.1g2g
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 20g10kcal0.2g1.9g0g0.3g
Suolapähkinä 0.6g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana729g714kcal30.4g47.6g45.2g5.2g
Valittu annoskoko365g357kcal15.2g23.8g22.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna182g179kcal7.6g11.9g11.3g1.3g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264125