Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.117g408kcal15.5g79.3g2.8g4.4g
Sokeri 51g206kcal0g50.8g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)105g35kcal3.5g4.7g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g45g323kcal0.4g0.4g35.9g0g
Neilikka, annos 4g1.2g4.4kcal0g1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4.5g14kcal0.5g2.7g0.3g1.3g
Siirappi 42g126kcal0g31g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana729g2233kcal39.8g339.8g78g11.4g
Valittu annoskoko365g1116kcal19.9g169.9g39g5.7g
Annoskoko puolitettuna182g558kcal10g85g19.5g2.9g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450