Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g1120g1680kcal190.4g4.5g98.6g0g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g1200g684kcal16.8g148.8g2.4g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi120g12kcal1.8g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7280g4752kcal418g310.2g202g0g
Valittu annoskoko3640g2376kcal209g155.1g101g0g
Annoskoko puolitettuna1820g1188kcal104.5g77.6g50.5g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204902