Paras alakarppi pizzapohja ikinä

Tämän pohjan on Kipura ja Tsil kehitelleet, legensa jo eläessään

Ainekset sekaisin, levitä vuoan pohjalle veteen kastetun lusikan avulla.

Esipaista n. 10 min 200 asteessa.

Täytteet päälle ja vielä uuniin n. 20 minuutiksi.

On just semmoinen rapea pohja - ei liian paksu, mutta pysyy hyvin kasassa.

Erinomainen myös muiden piirakoiden pohjaksi mm. sienien kera.

Tuplaamalla reseptin saat siitä koko pellilliseen riittävän pohjan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g2100g12600kcal441g138.6g1134g0g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.2g0g0.2g
Emmental, punaleima 17%1400g4060kcal476g0g238g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 105g291kcal2.1g3.2g29.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7280g34025kcal1841.8g310g2802.8g0.4g
Valittu annoskoko3640g17013kcal920.9g155g1401.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna1820g8506kcal460.5g77.5g700.7g0.1g
Arvot/100g100g467kcal25.3g4.3g38.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115884