Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 387g551kcal48.3g1.2g39.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka176g1546kcal0g0g175.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 685g2351kcal69.8g479.6g8.2g24g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.3g0g0.2g
Sokeri 299g1212kcal0g298.3g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki351g197kcal29.9g17.6g0.7g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g351g622kcal0.7g34.4g0.7g0g
Mustikka1054g351kcal5.3g67.5g4.2g34.8g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)176g650kcal24.6g96.6g14.1g19.3g
Sokeri 127g513kcal0g126.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7280g16111kcal360.8g2269.8g486.4g156.6g
Valittu annoskoko3640g8055kcal180.4g1134.9g243.2g78.3g
Annoskoko puolitettuna1820g4028kcal90.2g567.5g121.6g39.2g
Arvot/100g100g221kcal5g31.2g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956