Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer803g4136kcal31.3g449.7g240.9g42.6g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)301g2168kcal3g12g240.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g161kcal0g39.8g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 402g482kcal12.6g18.1g40.2g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Sokeri 201g815kcal0g200.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 442g630kcal55.2g1.3g45.3g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl402g1446kcal8g10.8g152.6g0g
Sokeri86g351kcal0g86.2g0g0g
Marianne crush 150g301g1295kcal3.6g259g25.3g5.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 100g371kcal18.6g11g21.8g30.5g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g542g1843kcal10.8g422.8g9.2g37.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7280g27465kcal288.2g3037.8g1552.4g232.4g
Valittu annoskoko3640g13733kcal144.1g1518.9g776.2g116.2g
Annoskoko puolitettuna1820g6866kcal72.1g759.5g388.1g58.1g
Arvot/100g100g377kcal4g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497