Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1811g2282kcal199.2g5.4g163g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g56g213kcal0.8g52.6g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g527g3159kcal126.4g34.8g284.3g0g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g351g2562kcal3.5g3.5g280.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 351g1159kcal7g10.5g122.9g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g35g133kcal0.5g32.9g0g0g
Mantelilastu (A la meira)491g2949kcal117.9g32.4g265.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7280g24977kcal912.4g357.4g2232.8g0.2g
Valittu annoskoko3640g12489kcal456.2g178.7g1116.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna1820g6244kcal228.1g89.4g558.2g0.1g
Arvot/100g100g343kcal12.5g4.9g30.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209345