Luumukakku

Rasva ja sokeri vatkataan.

Keltuaiset lisätään yksitellen, vatkaten.

Jauhot ja leivinjauhe yhdistetään.

Luumut leikataan suikaleiksi ja jauhotetaan osalla jauhoista.

Valkuaiset vatkataan kovaksi vaahdoksi.

Jauhot lisätään rasva-sokerivaahtoon sekoittaen, samoin luumusuikaleet.

Lopuksi sekoitellaan joukkoon valkuaisvaahto.

n. 180 astetta ja 40 minuuttia...uunista riippuen.

Kakun ei tarvitse olla ihan rutikuiva, joten pois uunista kun aavistuksen tarttuu tikkuun...

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Cemersu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen751g5404kcal7.5g7.5g600.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai751g2627kcal90.1g532.9g15.8g22.5g
Luumu kivetön, kuivattu 751g1527kcal31.5g282.2g6.4g64.5g
Kananmuna keitetty, keskikoko 55g619g885kcal77.4g1.9g63.8g0g
Sokeri 751g3046kcal0g749.8g0g0g
Leivinjauhe 19g33kcal1g7.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7280g27045kcal415g3162.8g1372.8g174.2g
Valittu annoskoko3640g13523kcal207.5g1581.4g686.4g87.1g
Annoskoko puolitettuna1820g6761kcal103.8g790.7g343.2g43.6g
Arvot/100g100g372kcal5.7g43.4g18.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258278