Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 560g3449kcal134.7g37g302.4g40.3g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl320g1088kcal44.8g179.2g21.4g35.2g
Vehnäjauho puolikarkea 640g2196kcal65.2g448g7.7g22.4g
Rypsiöljy 240g2122kcal0g0g240g0g
Vehnälese 80g183kcal10.6g12.3g3.6g30g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 800g357kcal2.3g80g0.8g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g320g1139kcal1g284.8g2.6g14.7g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 120g444kcal22.2g13.2g26g36.5g
Hunaja 240g793kcal1.2g193.9g0g0g
Siirappi, tumma320g1024kcal0.3g236.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7280g25590kcal564.6g2970.4g1209g358.2g
Valittu annoskoko3640g12795kcal282.3g1485.2g604.5g179.1g
Annoskoko puolitettuna1820g6398kcal141.2g742.6g302.3g89.6g
Arvot/100g100g352kcal7.8g40.8g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500