Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 419g269kcal13.4g20.2g14.7g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g2096g2306kcal524g0g21g0g
Korppujauho (Pirkka)349g1251kcal48.9g244.5g7.7g17.5g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g7g12kcal0.6g2.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 769g1096kcal96.1g2.3g78.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7280g9867kcal1366g538.4g244.4g35g
Valittu annoskoko3640g4933kcal683g269.2g122.2g17.5g
Annoskoko puolitettuna1820g2467kcal341.5g134.6g61.1g8.8g
Arvot/100g100g136kcal18.8g7.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272567