Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore1203g373kcal8.4g66.2g1.2g16.8g
Vesi401g0kcal0g0g0g0g
Sokeri511g2076kcal0g510.9g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g1524g5792kcal108.2g766.7g246.9g27.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7280g16482kcal233.2g2687.6g496.2g88.4g
Valittu annoskoko3640g8241kcal116.6g1343.8g248.1g44.2g
Annoskoko puolitettuna1820g4121kcal58.3g671.9g124.1g22.1g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847