Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 3182g4053kcal685.9g0g143.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 94g65kcal1.2g10.6g1.2g3.6g
Mustapippuri 23g66kcal2.5g9g0.8g6.2g
Curryjauhe (-), annos 5g14g46kcal1.4g7g1.4g1.4g
Valkosipulijauhe, annos 3g94g323kcal9.4g71.1g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 234g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7280g9104kcal1400.8g195.4g297.8g22.4g
Valittu annoskoko3640g4552kcal700.4g97.7g148.9g11.2g
Annoskoko puolitettuna1820g2276kcal350.2g48.9g74.5g5.6g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286