Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 1400g472kcal9.7g77g1.4g19.6g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g20g121kcal1.4g11.6g7g0g
Ruokosokeri168g685kcal0g167.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 56g188kcal0g45.7g0g0.8g
Mansikka 2000g931kcal10g168g4g38g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7288g4790kcal42.2g940.2g24.8g116.8g
Valittu annoskoko3644g2395kcal21.1g470.1g12.4g58.4g
Annoskoko puolitettuna1822g1198kcal10.6g235.1g6.2g29.2g
Arvot/100g100g66kcal0.6g12.9g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727