BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu630g416kcal12.6g88.2g0g15.7g
Parsakaali, keitetty, suolaa 810g281kcal37.1g15.6g2.4g20.1g
Vesi, vesijohtovesi 1800g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 30g6.5kcal0.1g0.5g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g375g1050kcal71.3g0g82.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7290g3507kcal242.2g208.6g169.8g71.6g
Valittu annoskoko3645g1754kcal121.1g104.3g84.9g35.8g
Annoskoko puolitettuna1823g877kcal60.6g52.2g42.5g17.9g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263583