Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1306g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 35g141kcal0g34.8g0g0g
Hiiva, 50g218g133kcal28.5g2.4g0.9g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g653g3154kcal160g217.4g188.1g185.4g
Vehnäjauho puolikarkea 1415g4855kcal144.2g990.4g17g49.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7296g16565kcal665.4g2490g412g469.8g
Valittu annoskoko3648g8283kcal332.7g1245g206g234.9g
Annoskoko puolitettuna1824g4141kcal166.4g622.5g103g117.5g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121453