Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1498g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali400g84kcal4.8g13.6g0.8g8.4g
Porkkana 400g131kcal2.5g22.2g0.8g10.2g
Palsternakka 150g95kcal0.7g17.7g0.6g6.7g
Selleri, annos 50g150g21kcal1.5g4.5g0g0g
Sipuli 200g60kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Paistijauheliha 10%400g679kcal79.9g0g40g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr22g62kcal1.8g2.1g5.3g0.4g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g390g156kcal6.6g31.9g0.4g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g30g23kcal2.2g2.8g0.1g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7296g2643kcal206.6g212g97g58.6g
Valittu annoskoko3648g1322kcal103.3g106g48.5g29.3g
Annoskoko puolitettuna1824g661kcal51.7g53g24.3g14.7g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125712