Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1683g355kcal20.2g57.2g3.4g35.3g
Jauheliha, sika-nauta 481g1065kcal84.1g0g81.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 60g39kcal1.9g2.9g2.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen541g179kcal17.8g26.5g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)120g96kcal1.2g5.4g8.4g0g
Kananmuna kuoreton 198g283kcal24.8g0.6g20.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g18g132kcal0.2g0.2g14.4g0g
Siirappi 24g73kcal0g17.8g0g0g
Ohrasuurimo 102g329kcal8.4g64.5g2g7.8g
Bataatti, kuorittu 421g341kcal6.6g70.8g0.2g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7296g5780kcal330.4g491.8g265g111.4g
Valittu annoskoko3648g2890kcal165.2g245.9g132.5g55.7g
Annoskoko puolitettuna1824g1445kcal82.6g123g66.3g27.9g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.7g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704