Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g637g3403kcal31.2g331.4g204g0g
Kananmuna kuoreton 1275g1818kcal159.3g3.8g130.7g0g
Sokeri 685g2781kcal0g684.5g0g0g
Euroshopper margariini 60 %478g2605kcal4.8g4.8g286.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 263g902kcal26.8g184g3.2g9.2g
Kaakaojauhe, X-tra32g118kcal1.1g26.4g0.6g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g53g281kcal2.6g27.3g16.8g0g
Kananmuna kuoreton 105g150kcal13.1g0.3g10.8g0g
Sokeri 57g230kcal0g56.5g0g0g
Euroshopper margariini 60 %40g217kcal0.4g0.4g23.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g74kcal2.2g15.1g0.3g0.8g
Kaakaojauhe, X-tra2.4g8.8kcal0.1g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7296g25176kcal483.2g2673g1354.2g20g
Valittu annoskoko3648g12588kcal241.6g1336.5g677.1g10g
Annoskoko puolitettuna1824g6294kcal120.8g668.3g338.6g5g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.6g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840