Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1065g2359kcal186.4g0g181.1g0g
Paprika, punainen266g68kcal2.4g12.2g1.1g5.3g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto666g1864kcal126.5g0g146.5g0g
Sipuli (kuorittu)266g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Valkosipuli 53g58kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Voitaikina Myllyn Paras 500g1331g5126kcal81.2g395.4g359.5g22.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7296g19093kcal808.4g858.2g1378g67g
Valittu annoskoko3648g9546kcal404.2g429.1g689g33.5g
Annoskoko puolitettuna1824g4773kcal202.1g214.6g344.5g16.8g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295