Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2416g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g121g12kcal1.8g0g0.7g102.7g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g66g239kcal29.9g26.6g4g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale181g109kcal18.1g9.1g0.5g132.3g
Manteli, jauhettu, n. 1dl846g5090kcal203.8g55.8g456.6g59.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7296g10901kcal507.2g183g923.6g588.4g
Valittu annoskoko3648g5450kcal253.6g91.5g461.8g294.2g
Annoskoko puolitettuna1824g2725kcal126.8g45.8g230.9g147.1g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229174