Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g120g479kcal0g118.5g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g293g2634kcal0g0g292.7g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen106g766kcal0g0g85.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 160g200kcal17.6g0.4g14.4g0g
Grahamjauho 293g960kcal30.9g177.7g6.4g29g
Neljänviljanhiutale 80g263kcal8.1g46.3g2.8g9.2g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g335g1375kcal10.1g301.7g13.4g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1197g319kcal39.5g37.1g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g266g1490kcal17.3g151.7g10.6g0g
Raparperi 798g269kcal5.5g43.9g0.8g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7296g17511kcal258g1754.6g852.4g98.8g
Valittu annoskoko3648g8755kcal129g877.3g426.2g49.4g
Annoskoko puolitettuna1824g4378kcal64.5g438.7g213.1g24.7g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044