Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit31g8.1kcal0.3g1.5g0.1g0.7g
Herne-maissi-paprika, Rainbow25g20kcal1.1g3.3g0.2g0.8g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g50g70kcal9.5g0g3.5g0g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska 31g9kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Ketsuppi, Felix7.5g6.7kcal0.1g1.6g0g0g
Makaroni, tumma 6.9g25kcal0.9g4.5g0.2g0.4g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 19g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana730g307kcal25g31.2g8.2g5.6g
Valittu annoskoko365g154kcal12.5g15.6g4.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna183g77kcal6.3g7.8g2.1g1.4g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.3g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167