Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g200g456kcal38g0g34g0g
Flora ruoka kevyt & paksu7.5g4.5kcal0.1g0.3g0.3g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)25g93kcal3.5g18.1g0.6g1g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g50g15kcal0.5g2.7g0.3g0.7g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 45g102kcal2.3g7.9g6.3g2.6g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste38g135kcal10.9g0.6g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana730g1611kcal110.6g59.2g104g8.6g
Valittu annoskoko365g805kcal55.3g29.6g52g4.3g
Annoskoko puolitettuna183g403kcal27.7g14.8g26g2.2g
Arvot/100g100g221kcal15.2g8.1g14.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175308