Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g167g284kcal31.7g0g16.7g0g
Kesäkurpitsa, tuore50g8.5kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g104g26kcal1.6g4.7g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana730g778kcal68.4g16.2g47.8g2g
Valittu annoskoko365g389kcal34.2g8.1g23.9g1g
Annoskoko puolitettuna183g195kcal17.1g4.1g12g0.5g
Arvot/100g100g107kcal9.4g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187822