Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt250g115kcal8g12g3.7g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g25g150kcal5.3g1.7g13.5g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g7.5g0.7kcal0.1g0g0g6.4g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana730g909kcal44.2g28g68.8g12.8g
Valittu annoskoko365g455kcal22.1g14g34.4g6.4g
Annoskoko puolitettuna183g227kcal11.1g7g17.2g3.2g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.8g9.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197070