PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 207g79kcal0.6g14.6g0.2g7.1g
Vehnäjauho puolikarkea 41g140kcal4.2g28.5g0.5g1.4g
Sokeri 27g108kcal0g26.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5kcal0g1.2g0g0g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 52g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g22g119kcal0.1g0.1g13.2g0g
Maito, Kevyt14g6.5kcal0.5g0.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana730g1067kcal24g145g38.8g17g
Valittu annoskoko365g534kcal12g72.5g19.4g8.5g
Annoskoko puolitettuna183g267kcal6g36.3g9.7g4.3g
Arvot/100g100g146kcal3.3g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219