Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK63g106kcal6.3g6.3g6.3g0.1g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Voi 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.7g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g125g44kcal2g8.6g0.1g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 18g8.5kcal0.2g1.7g0g0.3g
Sinappi 4g5.3kcal0.2g0.6g0.2g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 38g7.5kcal0.3g1.1g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana730g431kcal19.6g43.6g19g7.4g
Valittu annoskoko365g216kcal9.8g21.8g9.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna183g108kcal4.9g10.9g4.8g1.9g
Arvot/100g100g59kcal2.7g6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334174