Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g63g106kcal12.5g0g6.2g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.6g0kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g78g63kcal1.2g5.2g3.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.6g4.1kcal0.2g0.2g0.3g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g4.4g17kcal1g0g1.4g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g21g56kcal4.1g0.2g4.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)14g101kcal0g0g11.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g47g160kcal3.2g36.5g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana730g1042kcal47.4g86.2g55.6g3.2g
Valittu annoskoko365g521kcal23.7g43.1g27.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna183g261kcal11.9g21.6g13.9g0.8g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.8g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370924