Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g78g86kcal6.1g14.1g0.4g7.1g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe, punanen0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 141g32kcal0.8g4.9g0.4g2g
Paprika keltainen 13g3.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha 10%125g213kcal25g0g12.5g0g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana730g735kcal64.4g40.8g32.8g19g
Valittu annoskoko365g367kcal32.2g20.4g16.4g9.5g
Annoskoko puolitettuna183g184kcal16.1g10.2g8.2g4.8g
Arvot/100g100g101kcal8.8g5.6g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70373