Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g75g248kcal12g46.5g1.5g4.5g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto38g105kcal7.1g0g8.2g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)94g28kcal0.9g5.6g0.2g0.9g
Jauhelihamauste, annos 15g0.9g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.7g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g75g128kcal14.2g0g7.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana730g1085kcal70.4g109.4g39g12.6g
Valittu annoskoko365g543kcal35.2g54.7g19.5g6.3g
Annoskoko puolitettuna183g271kcal17.6g27.4g9.8g3.2g
Arvot/100g100g149kcal9.6g15g5.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76957