Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g88g88kcal17.5g1.9g9.6g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Herkkusieni88g13kcal2g0.5g0.4g1.3g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.4g3.1g0.1g0.2g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)88g53kcal0.9g3.9g3.5g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli44g79kcal3g1.7g6.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana731g633kcal48.8g26.4g53.8g4.4g
Valittu annoskoko366g317kcal24.4g13.2g26.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna183g158kcal12.2g6.6g13.5g1.1g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204522