Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 131g421kcal35.1g0g31.4g0g
Maissi jyvät 150g216kcal4.2g38.4g3.6g5.5g
Kesäkurpitsa56g10kcal0.2g1.4g0.3g0.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g28g79kcal5.3g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana731g1449kcal89.6g79.6g83g11.8g
Valittu annoskoko366g725kcal44.8g39.8g41.5g5.9g
Annoskoko puolitettuna183g362kcal22.4g19.9g20.8g3g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.9g11.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729