Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g4.1g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g58g140kcal6.4g1.7g11.7g0.1g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g44g19kcal1g3.5g0.1g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g44g12kcal0.4g2.2g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)2.9g21kcal0g0.1g2.3g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.6g1.6kcal0g0.3g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g58g12kcal0.6g1.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana731g424kcal17.2g20.2g29.4g2.8g
Valittu annoskoko366g212kcal8.6g10.1g14.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna183g106kcal4.3g5.1g7.4g0.7g
Arvot/100g100g58kcal2.4g2.8g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182577