Jauheliha-makaronipata

1 tl oreganoa
1 kpl sipuli
6 dl vettä
0.5 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1 rkl rypsiöljyä
1 kpl lihaliemikuutio
270 g tummaa makaronia (raakapaino)
1 pss herne-maissi-paprikasekoitusta (pakaste)
0.5 dl tomaattiketsuppia
400 g jauhelihaa (rasvaa 10%)
Ruskista jauheliha teflonpannulla ilman rasvaa.

Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä kattilassa.

Lisää paprikajauhe kuullottamisen aikana.

Lisää sekaan kattilaan vesi sekä liemikuutio.

Kiehauta ja lisää makaronit.

Keitä 7-10 minuuttia välillä sekoittaen.

Sekoita joukkoon jauheliha, kasvikset ja mausteet.

Kuumenna ja anna hautua kypsäksi.

Lisää tarvittaessa vettä ja mausteita oman maun mukaan.

Vinkki
Makaronin asemesta voit käyttää myös tummaa spagettia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 13g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Oregano, kuivattu 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 131g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Rypsiöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.4g6.7kcal0.2g0.4g0.5g0g
Tumma makarooni (Torino)59g207kcal9.5g37.8g1.5g3.5g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 55g57kcal1.9g9.8g0.6g1.6g
Ketsuppi 13g12kcal0.2g2.5g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g145kcal16.6g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana731g921kcal57.4g102.4g29.4g11.6g
Valittu annoskoko366g461kcal28.7g51.2g14.7g5.8g
Annoskoko puolitettuna183g230kcal14.4g25.6g7.4g2.9g
Arvot/100g100g126kcal7.8g14g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296069