Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 2.2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 22g38kcal3.9g0g2.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl29g99kcal0.6g0.9g10.2g0g
Kalaliemikuutio 3.2g10kcal0.3g1.1g0.4g0g
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 146g111kcal2.7g22.6g0.3g1.5g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana732g567kcal15.6g50.6g31.4g3.4g
Valittu annoskoko366g284kcal7.8g25.3g15.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna183g142kcal3.9g12.7g7.9g0.9g
Arvot/100g100g78kcal2.1g6.9g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81542