Piimävelli

Keitetään vedessä rusinat ja puuroriisi kypsiksi.

Lisätään piimä-jauho-liemi ja sokeri sekä siirappi.

Jauhon saettua otetaan pois hellalta.

Maustetaan suolalla ja lisätään leipäjuusto mielusan kokoisina nokareina.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, leipäjuusto, rasvaa 17-23 % 52g161kcal14.4g1.3g11g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.5g29kcal0.9g6g0.1g0.3g
Siirappi 18g55kcal0g13.6g0g0g
Sokeri 11g45kcal0g11.1g0g0g
Piimä, (Milbona), annos 100g79g25kcal2.6g3.5g0g0g
Rusina 11g31kcal0.3g6.3g0.1g1g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 11g38kcal0.7g8.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana732g770kcal37.8g100.4g22.6g3.2g
Valittu annoskoko366g385kcal18.9g50.2g11.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna183g193kcal9.5g25.1g5.7g0.8g
Arvot/100g100g105kcal5.2g13.7g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84428