Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1875g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit313g81kcal2.8g15g0.9g7.2g
Herne-maissi-paprika, Rainbow250g200kcal10.5g32.5g2.3g7.8g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g500g695kcal95g0g35g0g
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Tomaattimurska 313g92kcal1.7g16.6g0.6g5.9g
Ketsuppi, Felix75g68kcal0.7g15.7g0.4g0g
Makaroni, tumma 69g247kcal9.3g45.2g2.1g4.1g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 188g134kcal3.4g27.1g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7300g3076kcal248.6g310.8g83.6g56.4g
Valittu annoskoko3650g1538kcal124.3g155.4g41.8g28.2g
Annoskoko puolitettuna1825g769kcal62.2g77.7g20.9g14.1g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.3g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167