Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green400g1300kcal96g196g4g48g
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Paprika punainen 340g100kcal3.2g15.3g1.4g6.5g
Porkkana 260g85kcal1.6g14.5g0.5g6.6g
Oliiviöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Tomaattisose tomaattipyree 60g46kcal2.7g7.7g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g400g640kcal32g20g48g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7316g5624kcal281.8g528.4g237g140.2g
Valittu annoskoko3658g2812kcal140.9g264.2g118.5g70.1g
Annoskoko puolitettuna1829g1406kcal70.5g132.1g59.3g35.1g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215764