Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.5g6.2kcal0.3g0g0.5g0g
Herne, kuivattu, Rainbow63g176kcal11.2g39.7g0.6g6.2g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia50g70kcal8.5g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana732g505kcal40g79.4g10.2g12.4g
Valittu annoskoko366g252kcal20g39.7g5.1g6.2g
Annoskoko puolitettuna183g126kcal10g19.9g2.6g3.1g
Arvot/100g100g69kcal5.5g10.8g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126128