Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 106g35kcal0.7g5.9g0.2g2.7g
Lanttu 24g7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)14g12kcal1.4g1.6g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g6.9g37kcal0g0g4.1g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Hirvenliha 88g99kcal18.6g0g2.6g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana732g380kcal41.8g17.4g14g6.2g
Valittu annoskoko366g190kcal20.9g8.7g7g3.1g
Annoskoko puolitettuna183g95kcal10.5g4.4g3.5g1.6g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110037