Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 150g44kcal1.4g6.8g0.6g2.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 150g481kcal40.2g0g35.9g0g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 23g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)17g12kcal1.9g0.4g0.3g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti 15g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana732g1097kcal87.6g17.8g73.8g7.2g
Valittu annoskoko366g548kcal43.8g8.9g36.9g3.6g
Annoskoko puolitettuna183g274kcal21.9g4.5g18.5g1.8g
Arvot/100g100g150kcal12g2.4g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190490