Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g113g113kcal19.2g1.1g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Paprika keltainen 49g15kcal0.5g2.5g0.1g1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.8g9kcal0.5g0.1g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton19g30kcal1.5g0.8g2.4g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g5.6g45kcal0g0g5.1g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana732g444kcal44.6g12.2g23.6g3g
Valittu annoskoko366g222kcal22.3g6.1g11.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna183g111kcal11.2g3.1g5.9g0.8g
Arvot/100g100g61kcal6.1g1.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=379152