Lapinäijänkeitto

Ruskista öljyssä Saksanhirvikäristys.

Mausta grillaus- ja yleismausteella ja noin 1 tl suolalla.

Lisää perunasipulisekoitus ja kasvissuikaleet ja vettä niin, että kasvikset reilusti peittyvät, lisää myös kasvisliemikuutio ja lihaliemikuutio.

Keitä kypsäksi ja lisää sulatejuustot ja anna niiden sulaa.

Lisää lopuksi ruokakerma ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Sm1960

Sm1960 sanoi...

On muuten tosi hyvä ja nopeasti valmistuva sekä kevyt keitto, suosittelen lämpimästi:-)

maanantai 29.12.2008 klo 21:42

AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Saksanhirvikäristys, Lapin Liha (1pkt)60g80kcal12g0g3.6g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g25g63kcal3.5g0.8g5g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto15g42kcal2.8g0g3.3g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g125g51kcal1.7g10.1g0.4g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g75g49kcal1.2g11.2g0.1g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g63g94kcal1g2.2g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana732g823kcal44.4g48.6g51g0g
Valittu annoskoko366g411kcal22.2g24.3g25.5g0g
Annoskoko puolitettuna183g206kcal11.1g12.2g12.8g0g
Arvot/100g100g112kcal6.1g6.6g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94267