Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 117g28kcal2.1g2.6g0.4g2.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g55g15kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Basilika, kuivattu 0.5g1.2kcal0.1g0.1g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 157g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl31g53kcal5.6g0.4g3.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana733g274kcal16.4g13.4g15.6g8.6g
Valittu annoskoko366g137kcal8.2g6.7g7.8g4.3g
Annoskoko puolitettuna183g69kcal4.1g3.4g3.9g2.2g
Arvot/100g100g37kcal2.2g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125104