Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%78g133kcal15.6g0g7.8g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino78g266kcal18g41.4g2.9g4.7g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 125g42kcal3.8g6.1g0.1g0g
Ketsuppi, Felix7.8g7kcal0.1g1.6g0g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g16g44kcal3g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g7.8g28kcal2.2g0.2g2.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 19g24kcal2.1g0g1.7g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Korppujauho 3.1g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana732g1127kcal91.2g106.4g36.2g10.8g
Valittu annoskoko366g564kcal45.6g53.2g18.1g5.4g
Annoskoko puolitettuna183g282kcal22.8g26.6g9.1g2.7g
Arvot/100g100g154kcal12.5g14.5g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286649