Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 3.1g10kcal0g2.5g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix6.3g5.6kcal0.1g1.3g0g0g
Tilli, tuore 4.7g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore6.3g1.6kcal0g0.6g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)157g47kcal1.6g9.4g0.3g1.6g
Silakkafilee 188g270kcal30.1g0g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana733g672kcal64g27.6g34g3.4g
Valittu annoskoko366g336kcal32g13.8g17g1.7g
Annoskoko puolitettuna183g168kcal16g6.9g8.5g0.9g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80092