Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 42g29kcal2.1g3.9g0.2g1.3g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 67g146kcal12.2g0g10.9g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana733g353kcal28.8g8.6g22.2g2.8g
Valittu annoskoko367g176kcal14.4g4.3g11.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna183g88kcal7.2g2.2g5.6g0.7g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134401