Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 188g86kcal5.6g9g2.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)113g142kcal12.4g0.3g10.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 61g210kcal6.2g42.8g0.7g2.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo3.8g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana733g929kcal48.4g104.2g33.4g4.2g
Valittu annoskoko367g464kcal24.2g52.1g16.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna183g232kcal12.1g26.1g8.4g1.1g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124326